Jump to content


SickBoy

Member Since 11 Nov 2005
Offline Last Active May 25 2011 11:06

Posts I've Made

In Topic: Urheilukanava

16 June 2009 - 15:20

Oli tosiaan hieno katsoa Suomen maajoukkuepeliä, jossa ei missään vaiheessa kunnioitettu etukäteen nimivahvempaa vastustajaa eikä heitetty peliä läskiksi takaiskujenkaan jälkeen. Tykkään muutenkin tästä seuraavasta fudissukupolvesta, helvetin modernia ja pelaavaa jalkapalloa. En ihmettele, että esimerkiksi Hongan ja Interin veikkausliigajoukkueista oli paljon miehiä tyrkyllä kisoihin. Toivottavasti kehitys jatkuu positiivisena ja saadaan jätkiä ajettua a-maajoukkueeseenkin sisään.

In Topic: Gran Torino

03 April 2009 - 13:46

Sekä Hesari että Ilta-Sanomat ovat sitä mieltä, että Gran Torino on tärkeä elokuva Eastwoodin uralla, mutta kummankaan mielestä se ei kuulu miehen parhaisiin.


Eikö se saanut kuitenkin 4 tähteä hesarissa? Arvostelun perusteella sain sellaisen käsityksen että GT on osastoa "diamond in the ruff." Eli ei ole niin vimosen päälle viimeisteltyä kamaa kuin esim. Mystic River tms. Leikkauksen kömpelyydestä ainakin oli jotain läpäläpää. Ehkä elokuvan tuotantotahtikin tästä kertoo.


Ihan hyvä juttu, että ei ollut niin vimosen päälle viimeistelty kuin Mystic River tai oikeastaan kaikki 2000-luvun Eastwoodit, joissa äärimmilleen viety tuotanto ainakin omalla kohdallani toimi lievästi etäännyttävänä seikkana. Itse elokuva kolahti minulle kovemmin kuin yksikään Clintin tuotos Unforgivenin jälkeen. Ihastuttavan humaani kasvukuvaus, joka ei missään vaiheessa lipsu teennäisyyden puolelle.

In Topic: Vinkkejä Teeman ohjelmistosta

21 June 2008 - 20:27

Huomenna teemalta Dreyerin mestariteos Vampyr kello 13.15 alkaen.

In Topic: Vinkkejä minkä vaan kanavan ohjelmistosta

16 April 2008 - 18:48

Tintti FST5-kanavalta tästä päivästä lähtien joka keskiviikko klo 19.30. Uusinnat torstaisin.


Tiettävästi joitain "sopimattomuuksia" on jätetty pois eikä Tintti seikkaile nyt nähtävän ohjelmasarjan aikana lainkaan Afrikassa ja Neuvostojen maassa.

In Topic: Mitä elitistit katsovat?

14 April 2008 - 19:32

Kaufman & Herz: Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. ***½


:wacko:
Kerro lisää.


No onhan toi ainakin Troma-asteikolla varsin hauska ja onnistunut filmi, mikäli siis pystyy elämään sen asian kanssa että elokuva kertoo syömäpuikkoja aseenaan käyttävästä supersankarista.