Jump to content


Lake George

Member Since 02 Feb 2006
Offline Last Active May 09 2006 20:13

Topics I've Started

Never Say Die - IRON EAGLE!

07 May 2006 - 19:19

Anttilasta löytyi vitosella. Olihan tämän nähnyt kakaranakin, muttei muistiin jäänyt muuta kuin, että leffa oli silloinkin huono.
Joka tapauksessa kyseisen pökäleen saa aikaan yhdistämällä Top Gunin ja Reaganismin paskaan teinielokuvaan. Lisätään päälle vastenmielisestä kevyt/pilluhevistä koostuva soundtrackki järkeä uhmaavaa toimintaan. Klassikko.

* * * * Neljä tähteä.

Elokuvaohjaajat arvostelevat unelmatehdasta ohjaamissaan elokuvissa

17 April 2006 - 20:15

Tuli viimeinkin nähtyä Altmanin 'Short Cuts', (myönnetään, homoelitististatukseni on olematon) jossa pienenä sivujuonteena oli myös julkkisteollisuuden arvostelua. Samaa teki Burtonin karhean koskettava 'Ed Wood' ja Lynchin suurteos 'Mullholland Drive'.
Mitä muita tällaisia leffoja tulee mieleen?

Herzog/Kinski-box

04 March 2006 - 17:24

Boxia myytiin ainakin Itiksen Freerecordshopissa 34 euron hintaan. Aiemmin näkynyt olleen 74 euroa. Boksissa on Aguirre, Nosferatu, Cobra Verde, Fizcarrraldo, Woyzek-kidutettu ja dokkari äijien ystävyydestä.

Barbaarit ja velhot

02 March 2006 - 13:01

Conan barbaari on hyvä, mutta onko muita oikeasti päteviä leffoja aihealueesta?

Mieleen on jäänyt vanhemmista Jason and Argonauts mikä on ihan viihdyttävä pläjäys. Jossain olen nähnyt kehuttavan Kuningas Kull-halpista?

Chuck Norris

02 February 2006 - 14:38

Pitkän aikaa foorumia lurkanneena silmään on pistänyt, ettei täällä ole yhtään ketjua tästä klassisesta näyttelijästä. Kenties Walker Norris on liian muodikas tällä hetkellä elitisteille?

Joka tapauksessa mies on ollut seisoksimassa miltei tajunnanlaajentavissa action-pläjäyksissä tyyliin The Octagon tai Invasion U.S.A ja vastuussa ehkä elokuvahistorian miehekkäimmistä roolinimistä. Mielestäni mies ansaitsee oman ketjunsa.

ps. Onko se metsänsuojeluleffa mistään kotoisin?