Jump to content


JariM

Member Since 15 Oct 2003
Offline Last Active Feb 13 2017 11:58

Posts I've Made

In Topic: All Things RIP

24 January 2017 - 22:27

 

Tuttu kasvo jo 80-luvun viimeisen puoliskon kolmoskanavalla nähdystä Tänään tässä ja nyt -ohjelmasta. Muille ehkäpä jo aikaisemmlta vuosilta.


In Topic: SKS kerää suomalaisten pelimuistoja

04 January 2017 - 12:13

Ihan hauskoja muistoja löytyy joten pitänee yrittää raapustaa jotain.


In Topic: Huuto.netin parhaat

25 December 2016 - 23:20

Vieläkö on semmoisia henkilöitä, jotka eivät pysty tilaamaan itse ulkomailta? Joskushan luottokortin saaminen oli vaikeata. Eipä ole kannattavaa tilata välikäden välityksellä. Anttilan lopettaminen on kyllä tehnyt vaikeaksi elokuvien hankkimisen.

 

Tässä omassa tapauksessa ostamaani peliä ei enää löytynyt tutusta ulkomaisista kaupoista eikä kotimaisistakaan.


In Topic: Huuto.netin parhaat

25 December 2016 - 01:32

 

 

4-5 euron perusjulkaisuja 4-5 kertaisin hinnoin, steelbookeista puhumattakaan. Touché.

En postaa tänne oikeastaan ollenkaan, mutta alkoi sen verran v************ kyseisen puljun toiminta että on pakko kommentoida. Eli kyseisellä yrityksellä on melkein 7000 kohdetta blu-ray osastolla, missä on kokonaisuudessaan vähän yli 21 000 kohdetta. Myynnissä olevat kohteet on naurettavan ylihintaisia ja ne on tilaustuotteita, joissa on 2-3 viikon toimitusaika, eli ne varmaan ostetaan amazonista ja sitten lähetetään eteenpäin kun ne saapuu Suomeen. Lisäksi myynti-ilmoitusten avoinna oloaika on noin 3 vrk eli jos haluaa selata uusimpia kohteita, mitä on laitettu huutonettiin bluray-osastolle joutuu kahlaamaan tän saman p***** läpi melkein joka päivä. Onko huutonetissä mahdollista ignorata myyjä siten, että sen tuotteita ei näe?

 

 

Ao. lafkan kotisivuilta copy/paste :

 

"Viihdemaa on MiGame Oy:n vuonna 2011 aloittanut, viihdetuotteiden välittäjäksi erikoistunut sivuliike. Tuotteille taataan keskittämisen ansiosta markkinoita edullisemmat hinnat, ja toimitukset toimitetaan laajasta katalogista & ripeillä toimitusajoilla asiakkaiden käyttöön."

 

 

Viihdemaa/migame on täyspaska pulju. Tilasin aikoinaan tuolta yhden pelin PS3:elle (firman omilta sivuilta en huuto.netistä). Usean viikon odottelun jälkeen postiluukusta tipahti luonnollisesti Xbox-versio. Asiakaspalvelunumero oli tietenkin maksullinen, kallis ja jonotusaika (tarkoituksella?) helvetin pitkä. Palutuskin piti kustantaa itse. Ja sitten taas useamman viikon odottelu, että sain tilaamani tuotteen.

Ei jatkoon ja painukoot vittuun.


In Topic: Mitäs sanotte Futuren uutuuksista?

15 December 2016 - 17:27

Onhan tuolla nyt sentään pari ainakin semikiinnostavaa julkaisua tulossa. Annaudin Viimeinen susi ja Larry Charlesin & Cagen Army of One


elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä