Caroline Munro

FAQ :: usein kysytyt kysymykset

· Yleistä

Mikä on Elitisti?
Elitisti on elokuussa 2003 perustettu, marginaalielokuviin ja -elokuvakulttuuriin keskittynyt verkkojulkaisu, joka käsittelee pääsääntöisesti kultti-, roska- ja taide-elokuvia. Julkaisumme ei pelkää myöskään sukeltaa tarkastelemaan valtavirran elokuvatarjontaa elitistisestä näkökulmasta. Lisää tietoa julkaisustamme löytyy wikipediasta.
Ketkä tuottavat Elitistiin sisällön?
Sisällöntuotosta vastaa Elitistin oma vakiintunut toimitus. Korkean laadun takaamiseksi toimitukseen hyväksytään mukaan vain elokuvista laajalti tietäviä ja varman kirjoitusotteen omaavia henkilöitä.
Kuinka paljon sivustollanne on keskimäärin kävijöitä?
Kävijämäärät viimeisen kuukauden ajalta ovat nähtävissä täällä. Sivustomme on listattu myös Suomen verkkosivujen kävijämääriä listaavaan Oindex -verkkopalveluun.
Myyttekö arvostelemianne elokuvia?
Emme ole kauppa. Jos etsit jotain vaikeasti saatavilla olevaa elokuvaa, niin foorumiltamme löytyy ostetaan/myydään -palsta, jonne voi jättää vapaasti ostoilmoituksen. Elitisti toimii myös yhteistyössä Harvinaisten leffojen MYYNTI-OSTO-VAIHTO -FB-ryhmän kanssa.
Etsin elokuvaa ***. Tiedättekö mistä voisin hankkia sen?
Voit kysellä elokuvan perään foorumillamme. Toimitukselle suoraan osoitettuihin julkaisu- ja versiokyselyihin suhtaudumme penseästi, sillä loppupeleissä joudumme kuitenkin itse tarkistamaan internetistä ajankohtaisimmat versiotiedot kyseisen elokuvan kohdalta. Kyse on siis tylsästä rutiinitiedonhakutehtävästä, joka ei vaadi erikoisosaamista, ainoastaan hieman maalaisjärkeä ja kielitaitoa - tällaiset askareet jätämme mieluusti käyttäjälle itselleen.
En löytänyt tältä sivulta vastausta kysymykseeni!
Lähetä kysymyksesi osoitteeseen: webmaster(at)elitisti(piste)net

· Pääsivusto

Voisitteko julkaista arvostelujani Elitistissä?
Se on mahdollista, jos tekstisi ovat asiantuntevia ja laadukkaita. Käsiteltyjen elokuvien täytyy myös olla tarpeeksi elitistisiä. Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen: webmaster(at)elitisti(piste)net
Voisinko saada mainoksen tai oman sivustoni bannerin näkyviin sivustollenne?
Emme myy tai vaihda mainostilaa. Voit kuitenkin halutessasi lisätä Elitisti-bannerin omalle sivustollesi. Bannerin saat täältä.
Olen valmis maksamaan RAHAA siitä hyvästä, että saan mainokseni sivuillenne!
Ei auta. Emme tavoittele toiminnallamme voittoa.

· Foorumi

Miksi foorumin ulkoasu ja logo näyttävät koneellani hyvin sekavilta? Selaimeni on IE6.
Vastaus: koska selaimesi on IE6, ja koska foorumisoftamme on IP.Board 3, jonka kehitystiimi on päättänyt olla jatkamatta antiikkisten selainten tukemista.
Miksi foorumilta ei löydy enää keskusteluaihetta ***, jota seurasin aiemmin intensiivisesti?
Nyt kun foorumi on kaikille kirjoitusoikeuksiltaan julkinen, profiloimme alueet ja keskusteluaiheet uudelleen. Osa keskusteluketjuista poistettiin uudelleenorganisoinnin yhteydessä.
Mitä tapahtui foorumitunnukseni elitisti-statukselle?
Jouduit suursiivouksen uhriksi. Kuten useampi sata muutakin henkilöä, joten älä turhaan ota itseesi. Foorumipolitiikkamme uudistettiin sivustouudistuksen yhteydessä, jonka myötä perusfoorumialueet asetettiin kirjoitusoikeuksiltaan kaikille avoimiksi ja vain aktiivisimmat foorumikirjoittajat saivat pitää elitisti-statuksensa.

· Elitisti Reader iOS-sovellus

Minulla olisi kysymys Elitisti Reader iOS-applikaatioon liittyen?
Ole yhteydessä sivuston päätoimittajaan. Yhteystiedot löydät toimitus-sivulta.