Jump to content


Plissken

Member Since 16 Nov 2003
Offline Last Active Nov 02 2020 11:23

Topics I've Started

Suurimmat vahvistetut FIx-kaupat

13 July 2011 - 13:04

Video-Investin Nightmare


Huikeissa summissa liikkuvaa Nightmare -skabaa katsellessa katsoessa rupesin miettimään, mitkä ovat suurimmat FIx-harvinaisuuksista tehdyt vahvistetut kaupat? Ts. mitkä ovat suurimmat summat, mitä foorumin keräilijät ovat kaseteista maksaneet? Tai kovimmat bongatut huudon diilit?

Nightmare on niin harvinaista herkkua, että edes 135e+ hinnat eivät ihan valtavasti yllätä. Viime vuosien (rajataan tarkastelu vaikka euro-aikaan) hintaennätykset ovat kuitenkin pyörinyt mielessä ennenkin, kun on semi-harvinaisuuksienkin hintataso tuntuu olleen nousussa erinäisissä tarjouskisoissa.

Tämä on tietysti odotettavaa, kun FIx-kauden kasetit on vuosien varrella putsattu divareista ja kirpputuroilta tehokkaasti ja kauppa kauppa käy nykyäään lähinnä keräilijältä keräilijälle. Sekin toki vaikuttaa, että tämän lajin keräilijät ovat lähinnä työssäkäyvää 30+ vuotiasta porukkaa, jolla on parikymppisiä opiskelijoita enemmän varaa maksaa nostalgisista päähänpinttymistään.

Cobra - vaarallinen mies

17 March 2011 - 16:04

Tätä haetaan, maksetaan asiallisesti.

Väärinymmärretyimmät MIESelokuvat

22 February 2008 - 15:19

Pysyköön viihdyttävän psykedeelisiä piirteitä saavuttanut BHD-vääntö omassa topicissaan. Koska MIESelokuvat selvästi jakavat rivejä, lienee kuitenkin käyttöä myös yleisemmälle keskustelulle, jossa voi sekoilla esim. hehkuttamalla Troijaa, solvaamalla Predatoria - tai sitten dumata moisia älyttömyyksiä. MIESelokuvista on täällä keskusteltu niin paljon, että kaikkien luulisi tietävän, mitä haetaan.

Troija **

Ulkokultainen ja sieluton pökäle, jossa suht pätevästi kuvattu
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


vaan eipä paljon muuta lapsille kerrottavaa. On muutenkin kyseenalaista, voiko mitään Orlando Bloomin elokuvaa vakavissaan laskea mieselokuvaksi.

Kulutusta kestävät elokuvat

13 October 2005 - 17:55

Warriors-ketjusta tuli ajatus kulutusta kestäviä elokuvia listaavasta kyselystä. (Ko. jengielokuvan klassikko on kyläillyt meikäläisen videoissa vuosien varrella kunnioitettavan monta kertaa.) Sama pätee mm. Commandoon, Escape from NY:n, Leonen tuotantoon, Stand by Mehen jne. jne.

On monia täydellisiä elokuvia, joita en halua nähdä kovin usein. Joitakin elokuvia, jotka eivät edes yllä suurimpien suosikkien listalle, jaksaa kuitenkin katsoa käsittämättömän monta kertaa.

Mitkä elokuvat Elitistit jaksavat katsoa yhä uudestaan ja uudestaan-ja miksi?

edit: selvennys

Sithin kosto

12 May 2005 - 15:49

Kerros Ilja jotain Shitin kostosta, vai ehditkö käydä kattomassa?