Jump to content


Rantala

Member Since 30 Sep 2003
Offline Last Active Nov 17 2020 12:25

Topics I've Started

Friday the 13th Box Set Sream Factory 16 disc

13 November 2020 - 09:12

Hyvää perjantai 13. päivää! Jenkkiläinen Shout! Factory julkaisi pitkään odotetun boxin kaikista Friday the 13th -sarjan leffoista. Kyseessä on mahtava boxi, jossa on huikea määrä sisältöä. Kävin youtube-kanavallani kaikki leffat läpi perjantai 13 maratoonillani matkalla tähän päivään ja tein jokaisesta leffasta ja levystä katsauksen. Ohessa linkki sarjan kuudenteen osaan, mutta se on playlist-linkki, jolla pääset katsomaan kaikki Perjantai 13. videoni. Ja tänään on myös livelähetys samasta aiheesta, samalla kanavalla!

 

 

https://www.youtube....KywhCpi&index=7


Vlogi: Video Unboxer

08 February 2018 - 10:36

Videokasettientusiasteille suunnattu Vlogi Video Unboxer, jossa meikäläinen Unboxaa ja kommentoi vanhoja kotimaisia ja joskus myös ulkomaisiakin VHS kassuja! Nyt on meneillään jo 87. episodi ja joka viikko tupsahtaa uusi jakso eli katsottavaa piisaa! Peukuta ja tilaa Videospace-kanava! https://www.youtube....4CEGgf6ViJRfZHg

 

https://www.youtube.com/watch?v=1vqIbaR6LzY&list=PLxKaEe8WyRI7XY5df14CEGgf6ViJRfZHg


Videospace.fi -uusi leffakeräilijöiden ja entusiastien yhteisö!

08 November 2017 - 09:55

Moi, olen avannut beta-version uudesta yhteisösaitista nimeltä Videospace osoitteessa https://www.videospace.fi/. Kyseessä on fixgalleriatyylinen sivusto, jossa on listoja leffoista, niiden julkaisuista ja tekijöistä. Sillä erotuksella että Videospacessa on myös listattuna DVD, Blu-ray, Laserdisc julkaisut joka puolelta maailmaa, ei pelkästään Suomesta!

 

Tulkaahan tutustumaan ja luokaa käyttäjätili joko sähköpostilla tai fb-tunnareilla. Voitte lisätä puuttuvia julkaisuja, luoda omia listoja sekä kommentoida julkaisuja ja chatata muiden käyttäjien kanssa!

 

welcome-bg-low.jpg


VIDEO COP kasaritoiminnalle kumartava toimintasarja Trash Videolta

30 August 2017 - 09:35

Video Cop on Trash Videon uusi toimintasarja ja sen ensimmäinen jakso on julkaistu nyt katsottavaksi Youtubessa!

 

https://www.youtube.com/watch?v=jn3M_3qaquU

 

"Jake Crusher (Antti Murtonen) on Hervantalainen 80-luvun kyttä. Kyttä, joka pääsi liian lähelle salaisuutta. Kyttä, joka oli liian vaarallinen elossa, liian arvokas kuolleena, Hänet vangittiin videomaailmaan. Onko Jakella ikinä mahdollisuutta paeta?

 

Video Cop -sarjan ensimmäisessä osassa Jake joutuu kauas Rautaesiripun taakse syvälle neuvostoliiton maaperälle, jossa hänen tehtävänään amerikkalaisen Terminator Commando -erikoisjoukon eliittisotilaana on eliminoida kapinalliskenraali Smitrovich ja hänen Washingtonia kohti sojottavat ydinohjukset! Apunaan Jakella on ainoastaan Vietnam-veteraani Trapper (Rauli Ylitalo) sekä omat öljytyt lihaksensa. Tehtävä ei ole helppo, eikä videomaailman mestari, Vidzard (Andres Pass), tule päästämään miehiä helpolla."

 

 


GLADIATOR BASTARDS

02 June 2016 - 09:01

Olikos Elitistiläisissä muita pelidevaajia? Itse olen nyt puolitoista vuotta ollut luotsaamassa ensimmäistä peliprojektiamme GLADIATOR BASTARDS. Peli on nyt saatavilla Android ja iOS -laitteille beta-testattavaksi. Käykää tsekkaamassa pelin kotisivut: http://gladiatorbastards.frak.fi/ ja testatakaa! Ilmaiskoodeja sopii kysellä meikäläiseltä frak@frak.fi