Manara pin-up

On Suurten Muinaisten aika (2012)


Kirjailija

Kustantaja

  • Turbator

ISBN

  • 978-952-5666-70-0
On Suurten Muinaisten aika #1  

Moniko on kokenut epämiellyttävän ja häiritsevän tunteen nähdessään Paavo Väyrysen vienon ja pahaenteisen hymyn? Tuntuuko, että Paavo Väyrynen on aina jollain tavoin ollut läsnä elämässäsi? Onko muistikuvissasi edes ajanjaksoja, jolloin Paavo Väyrynen ei olisi liikkunut kulisseissa tai vallan huipulla ohjaamassa massojen elämää?

Vuonna 2012 julkaistu On Suurten Muinaisten aika paljastaa Paavo Väyrysen (poliittisten) lonkeroiden laajuuden mittakaavan, okkultismiyhteydet sekä Suurten Muinaisten kanssa solmitun epäpyhän liiton. Teos on samalla kylmäävä ja uskottava epävirallinen jatko-osa Väyrysen omille On totuuden aika 1-2 sekä On muutoksen aika 1-2 tuotoksille. Kirja ilmestyi viime presidentinvaalien alla, mutta sisältö pysynee ajankohtaisena, koska tulee aina uusia vaaleja, joissa Paavo Väyrynen on ehdokkaana. Huhujen mukaan toukokuun EU-vaalituloksen jälkeen eri puolilla Suomea kuultiinkin taas hautausmailta mielipuolista keminmaalaista naurua.

Kirja alkaa profetiaalisella "Presidentti Väyrysen puhe Ikaalisten pato- ja matologisen tiedeinstituutin avajaisissa marraskuussa 2019", jonka Paavo tulee ennustuksen mukaan pitämään Suomen tai EU:n presidenttinä puolen vuosikymmenen kuluttua. "Kari Tenho Väyrysen tapauksessa" selvitetään Väyrysen suvun pitkäikäisyyden taustoja ja "Paavo Väyrynen - Elvyttäjä" kertoo miehen talouselvytyspaketista, joka on puhdasta zombietaloutta. Kirja paljastaa myös kuinka Väyrynen harhautui okkultismin pauloihin "voiko vitutukseen kuolla" -itsetutkiskelujen jälkimainingeissa.

Tarinoiden tie kapakan nurkkapöydän harhaisista huhuista tekstimuotoon ja painoon kesti vain nelisen viikkoa. Teoksen pahin ongelma kumpuaakin juuri nopeasta aikataulusta; kaikki tarinat eivät ole kovin jäsenneltyjä tai selkeästi kirjoitettuja, mutta tällaista kirjaa tuskin kirjoittavat muut kuin häiriintyneet mielet. Kirja ei tässä muodossa ehkä pysty vakuuttamaan normaalia kansalaista, vaikka kansi hienosti visualisoikin sen kaamean kohtalon, joka meitä saattaa odottaa.

On Suurten Muinaisten aika on aitoa suomalaista esoteerista kirjallisuutta. Se on tarkoitettu niille totuudenetsijöille, joiden mieli kestää sen kauhistuvat paljastukset ja jonka hallussapito saattaa tulevaisuudessa olla potentiaalisesti vaarallista. Kirjasta otettiin vain 150 kappaleen painos ja sen kohtalo lieneekin hautautua pelokkaiden omistajiensa kirjahyllyjen pimeimpiin nurkkiin.

***--
© Jarkko Lehtola, julkaistu: 14.8.2014
keskiarvo
toimitus
3.00/5.00 (1)
 
keskiarvo
lukijat
0.00/5.00 (0)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
kirjan!